AB InBev Efes Ukraine взяла участь у New Food Summit 2025
03.11.2025
22–23 жовтня у Києві відбувся New Food Summit 2025 — головна подія року для лідерів агріфуд-ринку, що об’єднала понад 400 учасників: виробників, ритейлерів, інвесторів, технологічні компанії та стартапи. У фокусі саміту — операційна ефективність, нові бізнес-стратегії, інновації та сталий розвиток українського food-бізнесу.
New Food Summit 2025 зібрав провідних гравців агріфуд-галузі, серед яких була і AB InBev Efes Ukraine.
Сергій Туров, директор Чернігівської броварні компанії, взяв участь у панельній дискусії «Операційний двигун компанії: що забезпечує ефективність food-виробництва та ланцюга постачання».
Учасники обговорили, як побудувати керований «операційний потік», що синхронізує закупівлі, виробництво, дистрибуцію та полицю. Також у панелі піднімалися питання швидкості та гнучкості у поточних ринкових умовах, підтримці стабільного сервіс-рівня, балансу між попитом і пропозицією та своєчасному впровадженню системних покращень.
Захід підтвердив, що український ринок переходить від виживання до етапу керованого зростання — через інновації, ефективність і створення доданої цінності в кожній ланці виробництва.





