Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Введіть дату народження

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Мені є 18

© 2019 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

Правила користування сайтом і Політика конфіденційності

Шановні гості,

Дякуємо за відвідування нашого веб-сайту ( «Сайт»), власником якого є ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», юридична особа, створена за законодавством України, місце знаходження 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-В, ЄДРПОУ 30965655 (далі «Компанія», «ми», «наш», «нас»).

Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з цими умовами використання веб-сайту ( «Умови»), зазначеними нижче. Якщо ви не погоджуєтеся з цими Умовами та (або) ще не досягли законного віку для вживання алкогольної продукції, згаданого в розділі 1 нижче, будь ласка, негайно припиніть використання даного Сайту.

Ми залишаємо за собою право оновлювати або змінювати ці Умови в будь-який час, а також рекомендуємо періодично відвідувати цю сторінку на Сайті і переглядати ці Умови.

 

1.Вік

Даний Сайт призначений для використання тими, хто досяг законного віку для вживання алкогольної продукції згідно з національним законодавством. З цією метою ми проводимо перевірку вашого віку при відвідуванні Сайту. Якщо пізніше ми дізнаємося, що особа, яка не досягла встановленого законом віку для вживання алкоголю, надала нам особисту інформацію, ми видалимо її.

Будь ласка, діліться контентом нашого Сайту тільки з тими, хто досяг повноліття. Контент Сайту не призначений для осіб, які не досягли повноліття.

 

2. Допустиме використання

Використовуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся не:

  • використовувати Сайт для будь-яких інших цілей, окрім особистого, некомерційного використання;
  • змінювати будь-яку частину Сайту, за винятком випадків, коли це необхідно для використання Сайту за призначенням;
  • загрожувати, зловживати, порушувати, переслідувати або іншим чином порушувати законні права (включаючи права на недоторканність приватного життя і публічність) інших осіб;
  • використовувати будь-яку інформацію або матеріали Сайту будь-яким способом, який порушує авторські права, права на товарні знаки, патенти або інші права власності будь-якої зі сторін;
  • сприяти надмірному, безвідповідальному вживанню алкоголю і вживанню алкоголю неповнолітніми особами;
  • робити доступними або завантажувати файли, що містять віруси, трояни або пошкоджені дані, які можуть пошкодити роботу комп'ютера або майна іншої особи;
  • видавати себе за будь-яку фізичну або юридичну особу з метою введення в оману інших;
  • порушувати будь-які діючі закони або положення;
  • використовувати Сайт будь-яким способом, який може пошкодити та відключити Сайт або перешкодити будь-який інший стороні використовувати Сайт;
  • публікувати або іншим чином поширювати матеріали або інформацію, які ви не маєте права передавати відповідно до будь-якого закону або відповідно до договірних або фідуціарних відносин, таких як внутрішня інформація або конфіденційна інформація, розкрита в ході працевлаштування або в рамках угоди про конфіденційність; або ж
  • намагатися отримати доступ до облікових записів, комп'ютерних систем або мереж, пов'язаних з Сайтом, шляхом злому, підбору пароля або будь-якими іншими способами.

 

3. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ДАНИХ ПРИ ВИКОРИСТАННІ САЙТУ

Якщо ви хочете використовувати цей Сайт, наприклад, залишити заявку на екскурсію, ми можемо попросити вас надати нам особисту інформацію. Ми хочемо дати вам чітке уявлення, як використовуються ваші дані і яким чином ви можете захистити їх конфіденційність. Щоб дізнатися, які відомості ми збираємо і як їх використовуємо, будь ласка, уважно вивчіть ці Умови.

Даний документ був складений з урахуванням вимог Закону України від 01.06.2010 No 2297-VI "Про захист персональних даних", що визначає політику оператора щодо обробки персональних даних. Основні поняття, що використовуються в цій політиці, відповідають визначенням, даним в чинному законодавстві.

 

3.1 ЗБІР ДАНИХ: ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО І НА ЯКИХ ПІДСТАВАХ?

Ми можемо запитувати таку інформацію: ім'я, вік, адреса, індекс, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти, коментарі, пропозиції або іншу інформацію, яка відноситься Компанії і нашому Сайту, наших продуктів або послуг. Додатково може знадобитися введення додаткової, відмінної від згаданої вище інформації, наприклад, у зв'язку з організацією екскурсії на наші заводи.

Зверніть увагу, що відповідно до чинного законодавства про захист даних ваші особисті дані можуть бути зібрані або оброблені, якщо:

- ви дали нам свою згоду на обробку (як описано в повідомленні про конфіденційність, що стосується цієї конкретної обробки). Щоб уникнути сумнівів у вас завжди буде право відкликати свою згоду в будь-який час; або ж

- це необхідно для виконання угоди, стороною якого ви є; або ж

- цього вимагає закон.

Ми будемо обробляти ваші персональні дані тільки для зазначених, явних і законних цілей, і ми не будемо обробляти ваші персональні дані таким чином, який несумісний з цими цілями. Такою метою може бути поліпшення вашого відвідування нашого Сайту.

Коли ви звертаєтеся до Компанії, ваші повідомлення зберігаються, щоб ми могли вирішити проблему швидше.

 

3.2 МЕТА ЗБОРУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ

Будь-які дії з персональними даними, які обробляються Компанією, відповідають вимогам Закону України від 01.06.2010 No 2297-VI "Про захист персональних даних".

Компанія збирає інформацію, яка допоможе поліпшити ефективність нашого Сайту. Ми збираємо інформацію про наших відвідувачів двома способами:

  • шляхом реєстрації та введення необхідної інформації користувачем, яка запитується на певних сторінках Сайту; і / або
  • через файли cookie (додаткова інформація про файли cookie наводиться нижче).

 

Метою збору персональних даних є:

  • внутрішнє використання (збір цієї інформації стосується лише коментарів і / або пропозицій);
  • забезпечення зв'язку з Вами для організації екскурсії на наші заводи і здійснення контрольно-пропускних заходів на заводах.

При необхідності використовувати ваші дані для цілей, не зазначених у цій політиці конфіденційності, ми завжди запитуємо попередню згоду на це.

Завдяки отриманим даним ми можемо надавати, підтримувати, захищати і розвивати існуючі сервіси та створювати нові.

 

3.3 НАДАННЯ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

Ми можемо розкрити вашу особисту інформацію виключно в міру необхідності і тільки для конкретних вищевикладених цілей відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних. Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з Компанією. Виняток становлять випадки, перераховані нижче.

 

Для обробки третіми сторонами за дорученням Компанії

Ми можемо передавати персональні дані афілійованим особам Компанії та іншим довіреним компаніям і особам для обробки за дорученням Компанії (наприклад, з метою забезпечення безпеки); при цьому така обробка здійснюється відповідно до наших інструкцій, вимог законодавства про захист персональних даних і іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки.

 

На вимогу законодавства

Ми можемо передавати персональні дані органам дізнання і слідства, іншим уповноваженим органам з підстав, передбачених чинним законодавством України.

 

3.4 ПРАВА КОРИСТУВАЧА САЙТУ

Кожен користувач має право запитувати інформацію про дані, які ми зберігаємо і обробляємо, а також про цілі та способи зберігання. Крім того, кожен має право вимагати, щоб некоректні дані були уточнені, а дані, які не відповідають меті обробки або більше не потрібні, були заблоковані або знищені. За додатковою інформацією, будь запитами про зміну або видалення даних і пропозиціями з питань захисту даних, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас (контакти в розділі 3.5 Умов).

 

3.5 ЯК З НАМИ ЗВ’ЯЗАТИСЯ

Щоб зв'язатися з особою, відповідальною за обробку персональних даних, напишіть нам за адресою: Україна, 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-B в юридичний відділ.

В даному випадку ми можемо запросити ваше ім'я, адресу електронної пошти та деталі звернення. Ми будемо використовувати ці даних тільки в цілях відповіді на звернення і після вирішення даного питання ваша особиста інформація буде негайно видалена, за винятком випадків, якщо вимоги законодавства покладають на нас обов'язок зберегти ці дані.

 

3.6. ПОСИЛАННЯ НА ЇЇ ВЕБ-САЙТИ

Дані Умови поширюються тільки на наш Сайт і не діють стосовно служб і сервісів, що надаються іншими компаніями або приватними особами (включаючи продукти або сайти, які можуть відображатися в результатах пошуку), а також інших ресурсів, на які ведуть наші посилання, наприклад, на соціальні мережі. Також Умови не охоплюють правила роботи з інформацією сторонніх компаній і організацій, які рекламують наші служби і сервіси або застосовують для показу релевантних оголошень такі технології, як файли cookie, піксельні теги і т.п. Ви повинні проявляти обережність і переглядати положення про конфіденційність, що застосовуються до стороннім веб-сайтам і використовуваним вами послуг.

 

ФУНКЦІЯ «Не відстежувати» ( "DO NOT TRACK") та аналогічні МЕХАНІЗМИ

Функція «Не відстежувати» - це додаткова опція браузера, яка дозволяє користувачам повідомити відмову всім відвідуваних сайтів від відстеження поведінки в Інтернеті. Дана опція може бути налаштована користувачем самостійно в браузері. Відразу після настройки запит «Не відстежувати» буде відправлятися при здійсненні доступу до веб-сайту, і активність користувача не буде відслідковуватися.

 

3.8 COOKIES

Файли cookie є невеликий фрагмент даних, які зберігаються в пам'яті (сеансу файли cookie) або зберігаються на жорсткому диску комп'ютера користувача сайту (постійні файли cookie), і до яких браузер має доступ тоді, коли йому потрібно. За допомогою файлів cookie забезпечується можливість протягом певного періоду часу ідентифікувати пристрій користувача через збережену інформацію.

Для підвищення ефективності використання сайту і індивідуального подання інформації ми використовуємо постійні файли cookie. Ми також використовуємо сеансу файли cookie, які автоматично видаляються після закриття браузера. Ви можете налаштувати ваш браузер, щоб повідомити вам про можливу завантаженні файлів cookie, тим самим досягаючи прозорості використання файлів cookie.

Наш Сайт також використовується механізм Google Analytics, який використовує файли cookie, щоб допомогти нам проаналізувати використання відвідувачем нашого сайту. Ми використовуємо цю інформацію для складання звітів і для поліпшення ефективності використання сайту. Файли cookie збирають інформацію в анонімній формі, включаючи кількість відвідувачів Сайту, сторінки, з яких відвідувачі прийшли на наш веб-сайт, і сторінки, які вони відвідували. "ga cookie" використовується для ідентифікації унікальних користувачів і закінчується через 2 роки, "gat cookie" використовується для врегулювання швидкості запиту і закінчується через 10 хвилин.

Тип CookieІм'яМетаДод.інформація
ПостійніPHPSESSID, age-gateCookie-файли для перевірки віку, які встановлюються, якщо користувач ввів допустимий вік для перегляду закритого контенту на основі дати народження.Не закінчуються
Постійніcp-accCookie-файли, які встановлюються, щоб повідомити нам, що користувач прийняв cookie, і тому йому не потрібно бачити повідомлення про використання cookie на будь-який інший сторінці.Не закінчуються
Сеансові_ga, _gat, _gidGoogle Analytics використовує файли cookie, щоб допомогти нам проаналізувати, як ви використовуєте цей Сайт. Ми використовуємо цю інформацію для складання звітів і поліпшення Сайту. Файли cookie збирають інформацію в анонімній формі, в тому числі кількість відвідувачів Сайту, звідки відвідувачі прийшли на Сайт, і сторінки, які вони відвідали.Закінчуються через 2 роки після створення
Постійніpll_languageCookie-файли, які встановлюються, щоб запам'ятати, яку мову ви обрали для використання веб-сайту.Не закінчуються

 

Цей Сайт використовує інструменти веб-аналітики (targeting cookies), які використовують файли cookie та аналогічні пристрої, щоб дозволити нам проаналізувати використання вами цього Сайту. Для того, щоб ми могли оптимізувати наш Сайт, згенерована інформація в cookie-файлі (включаючи скорочену IP-адресу) передається на наш сервер і зберігається. Під час цього процесу ваша IP-адреса стане відразу ж анонімною, таким чином ви залишитеся анонімними для нас. Інформація про використання вами цього Сайту, отримана за допомогою файлів cookie, не буде передана третім особам.

Крім того, ми надаємо рекламні оголошення з урахуванням ваших інтересів, співпрацюючи з рекламними мережами, постачальниками рекламних послуг і аналогічними службами. Ми можемо збирати інформацію про вашу онлайн-активність (наприклад, про сайти і сторінки, які ви відвідали) за допомогою технологій відстеження, таких як файли cookie, пікселі відстеження та аналогічні пристрої, щоб показувати релевантні вам оголошення і онлайн-послуги.

Більшість веб-браузерів дозволяють контролювати більшість файлів cookie через налаштування браузера. Щоб дізнатися більше про файли cookie, включаючи інформацію про те, які файли cookie були встановлені, а також про те, як керувати ними і видаляти їх, відвідайте веб-сайт http://www.allaboutcookies.org.

У людей різні погляди на конфіденційність. Ми хочемо, щоб ви чітко уявляли, яку інформацію ми збираємо, і інформовано приймали рішення про те, як вона повинна застосовуватися. Зокрема, кожен користувач може повністю заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie.

Зверніть увагу: якщо ви вирішите повністю відключити використання файлів cookie у вашому браузері, цей Сайт може не відображатися або працювати некоректно.

 

3.9 СПЕЦІАЛЬНА ПРИМІТКА ДЛЯ МІЖНАРОДНИХ КОРИСТУВАЧІВ

Даний Сайт розміщується в Україні та у відповідності до вимог, встановлених законодавством України.

Тією ж мірою, в якій ви надаєте особисті дані через Сайт, ви передаєте свої дані на територію України.

 

3.10 ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

Ми приймаємо правові, організаційні та технічні заходи для максимально ефективного захисту ваших даних. Включно з обов'язком наших співробітників дотримуватися конфіденційності і ретельного вибору наших партнерів, ми також забезпечуємо адекватний рівень безпеки нашого технічного середовища.

Щоб захистити Ваші дані від неправомірного або випадкового доступу до них, ми використовуємо шифрування даних. Дані, зібрані за допомогою цього веб-сайту, будуть передаватися між Вашим комп'ютером і нашим сервером через Інтернет в зашифрованому вигляді із застосуванням 256-біт TLS (Transport Layer Security - Протокол захисту транспортного рівня). Якщо з'єднання зашифровано, символ «замок» в рядку адреси вашого браузера буде відображатися як закритий, а адресний рядок почнеться з «https: //». Ми не будемо використовувати шифрування, якщо Ви обмінюєтеся з нами тільки загальнодоступною інформацією. Дані, що зберігаються в нашій базі даних, шифруються з використанням шифрування даних в технології зберігання з використанням 256-бітного шифрування AES.

Ваші особисті дані будуть оброблятися стороннім оброблювачем даних тільки в тому випадку, якщо цей оброблювач даних згоден дотримуватися цих технічних та організаційних заходів безпеки даних.

Збереження безпеки даних означає гарантію конфіденційності, цілісності та доступності ваших особистих даних:

(А) Конфіденційність: ми будемо захищати ваші особисті дані від розголошення третім особам.

(Б) Цілісність: ми будемо захищати ваші особисті дані від несанкціонованої зміни третіми особами.

(C) Доступність: ми забезпечимо доступ тільки уповноваженим особам до ваших особистих даних, якщо це буде потрібно.

 

ПРИПИНЕННЯ РОБОТИ САЙТУ

1.Компанія має право припинити ваш доступ до Сайту в будь-який час, без попереднього повідомлення, за будь-якої причини, включаючи, крім іншого, порушення цих Умов.

2.Компанія також може в будь-який час, на наш власний розсуд, припинити роботу всього Сайту або будь-якої його частини без попереднього повідомлення, і ви погоджуєтеся з тим, що ми не несемо відповідальності перед вами або будь-якою третьою особою за ці дії.

 

ПОСИЛАННЯ НА ЇЇ ВЕБ-САЙТИ

1.Сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти, які контролюються і підтримуються третіми особами. Компанія, прямо або побічно, не схвалює, не асоціює, не являється спонсором, будь-якого схвалення або приєднання до таких веб-сайтів, якщо це спеціально не вказано.

2.Користуючись Сайтом, ви усвідомлюєте та погоджуєтеся з тим, що Компанія не перевіряла всі веб-сайти, пов'язані з нашим Сайтом, і не несе відповідальності за зміст або доступність будь-яких таких веб-сайтів. Перехід на інші сторонні сторінки або веб-сайти здійснюється на ваш розсуд.

 

ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО

Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з тим, що тлумачення і оцінка даного Сайту здійснюються виключно відповідно до законодавства України. Якщо ви використовуєте Сайт, перебуваючи в іншій юрисдикції, ви несете відповідальність за дотримання чинного місцевого законодавства.

Якщо будь-яке положення з цих Умов буде визнано недійсним або незаконним судом належної юрисдикції, то такий стан або умова будуть анульовані, а умови, що залишилися зберігають повну юридичну силу і як і раніше будуть обов'язковими для застосування і виконання.

Компанія, її філії та / або партнери заявляють про те, що матеріали, що містяться на цьому Сайті, підходять для країн за межами України.

 

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ПРАВА

1.Авторскі права належать Компанії

Компанія є власником всіх авторських прав на цей Сайт. Зображення, графіка, текст, зображення місць або людей є власністю Компанії або використовуються на цьому Сайті з дозволу власника інтелектуальної власності. Жодна частина цього Сайту, включаючи, але не обмежуючись цим, текст, зображення, аудіо або відео, не може бути використана будь-яким чином або для будь-яких цілей без письмового дозволу Компанії.

Торгові назви, логотипи і торгові марки належать Компанії, її філіям та / або партнерам.

Заходячи на цей Сайт, ви підтверджуєте та погоджуєтеся з тим, що будь-яке ім'я, логотип, товарний знак або знак обслуговування, що містяться на цьому Сайті, належать Компанії і не можуть використовуватися без попередньої письмової згоди. Використання вами будь-якого з цих матеріалів заборонено, якщо це спеціально не передбачено на Сайті. Ні в якому разі не відмовляючись від будь-якого з перерахованих вище прав, ви можете завантажити одну копію матеріалу на цьому Сайті тільки для особистого некомерційного використання в домашніх умовах, за умови, що ви не видаляєте і не змінюєте будь-які повідомлення про авторські права, товарні знаки або інші повідомлення про права власності. Зміна, передрук чи використання матеріалів на цьому Сайті, які можуть завдати шкоди репутації Компанії або її партнерів, або будь-якої моделі або особи, порушують законні права Компанії. Компанія буде захищати свої права інтелектуальної власності в повному обсязі. Будь-яке несанкціоноване використання всієї, частини або будь-якого аспекту інтелектуальної власності Компанії або її партнерів може спричинити за собою штрафи або збитки, в тому числі, крім іншого, пов'язані з порушенням прав на товарні знаки, авторські права, права на недоторканність приватного життя.

2.Використовуючи цей Сайт, ви підтверджуєте та погоджуєтеся з тим, що будь-які повідомлення або матеріали, які ви передаєте на цей Сайт, будь-яким способом і за будь-якої причини, не розглядатимуться як конфіденційні або особисті.

Компанія розгляне Ваші коментарі та пропозиції щодо цього веб-сайту. На жаль, ми не приймаємо або не розглядаємо творчі ідеї, пропозиції або матеріали, відмінні від тих, які ми спеціально запросили. Відповідно, ми просимо Вас не надсилати нам такі матеріали або інформацію в будь-якому форматі. Якщо, не дивлячись на це положення, Ви відправляєте нам рекламні матеріали або іншу інформацію, Ви погоджуєтеся не заявляти права власності або інші, в тому числі інтелектуальні, права на свою пропозицію або контролювати її (в тому числі, але не обмежуючись, авторське право, товарний знак, моральну шкоду або договір), і Ви відмовляєтесь від права отримувати будь-яку фінансову або іншу винагороду в будь-якій формі в зв'язку з такою передачею.

 

ДОТРИМАННЯ УМОВ

Використовуючи даний Сайт, ви погоджуєтеся з положеннями цих Умов та усвідомлюєте, що Компанія не несе відповідальність за наслідки, пов'язані з будь-яким порушенням вами Умов та будь-яких претензій або вимог третіх осіб у зв'язку з порушенням вами даних Умов.

 

ТЕХНІЧНІ ЗБОЇ

Компанія і особи, що діють за нашим дорученням, не несуть відповідальності за будь-які технічні, апаратні або програмні збої, втрачені або недоступні мережеві підключення через невдалі, неповні, пошкоджені або затримані комп'ютерні передачі, які можуть обмежити користувача в використанні наявних можливостей Сайту.

 

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

З питань захисту персональних даних (п. 3.5 Умов):

Адреса представництва: Україна, 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-B в юридичний відділ.

Інші питання - за адресою електронної пошти Vera.Kulish@AB-Inbev.com.