Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений лише користувачам, які досягли віку 18+

Введіть дату народження

© 2022 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

Про адаптацію співробітника, мотивацію та перспективи зростання — Вероніка Куца, менеджер з персоналу AB InBev Efes

25.04.2018


AB InBev Efes  один з лідерів українського ринку пивоваріння, і наше сьогоднішнє інтерв'ю  з менеджером з персоналу компанії Веронікою Куцою. Вона розповіла про ставлення до персоналу в компанії, адаптацію нових співробітників, методи їх мотивації і навела наочний приклад успішного просування кар'єрними сходами.

- Що важливо знати тим, хто тільки починає свій кар'єрний шлях у AB InBev Efes?

Мрія нашої компанії — об'єднувати людей, роблячи світ кращим. А найкращі люди — основне багатство компанії. Тому ми починаємо об'єднувати людей з першого дня їхньої роботи. Для кожного новачка існує програма введення в посаду, що відповідає потребам нового співробітника. По суті, це покроковий план з можливістю відстеження виконання всіх необхідних дій. Також новачкові призначається наставник, який допомагає адаптуватися в новій ролі. Наша мета, щоб новачок відчув підтримку і допомогу, успішно впорався з усіма завданнями і продовжив роботу в компанії.

- Як AB InBev Efes сприяє професійному зростанню своїх співробітників? Чи є якісь яскраві приклади швидкого просування? Це унікальні випадки або все залежить від амбіцій і цілей кожного?

У нашій компанії стрімке просування кар'єрними сходами — це не унікальні випадки, а результат ефективної роботи співробітника, а також його власні амбіції. Найбільш показовий приклад — це кар'єрний шлях Дмитра Шпакова, президента AB InBev Efes. Дмитро почав свою кар'єру в команді продажів з позиції торгового представника, потім були позиції координатора з роботи з ключовими клієнтами, менеджера з дистрибуції, регіонального менеджера з продажу і національного директора відділу продажів «Україна». Далі слідували позиції президента бізнес-підрозділу «Україна» і президента бізнес-підрозділу «Східна Європа» і, нарешті, позиція президента AB InBev Efes.

З найостанніших прикладів хочу виділити кар'єрний шлях Анни Руденко і Євгена Віжула. Анна почала свій шлях у компанії у відділі маркетингу з позиції менеджера зі статистики і досліджень, а через 6 років обійняла посаду директора з маркетингу. Про стрімкий розвиток кар'єри Євгена Віжула, який взяв участь у нашій глобальній програмі «Менеджер-стажер» після закінчення університету, ви дізнаєтеся з відео.

Повне інтерв`ю читайте за посиланням