Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений лише користувачам, які досягли віку 18+

Введіть дату народження

© 2022 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

Ми обираємо співробітників, які зможуть стати кращими за нас

17.04.2018


Наприкінці березня ми взяли участь в ярмарку вакансій для студентів IMPULSE 2018. Це лише один з ефективних інструментів, що використовуються для розширення штату талановитих співробітників. У нас працюють понад 1800 осіб, тому ми приділяємо велику увагу перспективним молодим фахівцям, вітаємо нестандартне мислення і цінуємо прагнення розвиватися. Про те, на які якості кандидатів звертають увагу в першу чергу та яких помилок слід уникати на співбесідах, розповідає Олександра Ворю, фахівець із підбору персоналу компанії «САН ІнБев Україна».

 Почнемо з найпершого кроку, коли рекрутер віддалено знайомиться з кандидатом на ту чи іншу позицію. Яким має бути резюме, щоб воно вас зацікавило? Чи є певні вимоги?

– У нас немає певних вимог до резюме, але є моменти, які, безумовно, важливі. Наприклад, коли отримуєш резюме, в першу чергу звертаєш увагу на структурність, лаконічність і грамотність тексту. Не менш важливо, щоб кандидат відобразив у резюме свої досягнення на попередніх місцях роботи.

– На скільки етапів ділиться процес співбесіди у вашій компанії?

– Ми уважно знайомимося з кожним резюме. Якщо досвід кандидата нас зацікавив, проводимо коротке телефонне інтерв'ю. Далі на претендента чекають кілька етапів: це інтерв'ю з фахівцем відділу персоналу, з безпосереднім керівником і керівником відділу, в якому відкрита вакансія. Для здобувачів деяких посад можливі додаткові етапи у вигляді тестувань або ассессмент-центру.

Ми цінуємо кожного кандидата, який проявляє інтерес до нашої компанії. Тому, якщо людина не пройшла конкурсний відбір, пізніше можемо повернутися до її кандидатури з іншими пропозиціями.

Бувають випадки, коли кандидат направляє резюме на одну вакансію і з певних причин його досвід підходить для іншої відкритої вакансії. Наприклад, був випадок, коли людина хотіла влаштуватися до нас аналітиком у відділ трейд-маркетингу. Поспілкувавшись із нею в короткому телефонному інтерв'ю, я зрозуміла, що це ідеальний кандидат для посади аналітика у відділі з роботи з дистрибуторами. У підсумку вона успішно пройшла всі етапи конкурсу і досі працює на цій посаді.

Ще один цікавий випадок: людина подавала резюме на посаду супервайзера. В ході інтерв'ю з'ясувалося, що кандидату до душі інший функціонал, і якраз була відкрита більш підходяща вакансія в іншому місті. Його прагнення до розвитку, захопленість і мобільність дозволили успішно пройти конкурс і замістити вакансію.

Щоб прочитати повне інтерв`ю натисніть тут