Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Введіть дату народження

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Мені є 18

© 2019 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

AB InBev Efes Україна відкрила журналістам секрети ідеального пива

20.09.2019


Екскурсія для журналістів на Миколаївській броварні AB InBev Efes Україна
Екскурсія для журналістів на Миколаївській броварні AB InBev Efes Україна
Екскурсія для журналістів на Миколаївській броварні AB InBev Efes Україна
Екскурсія для журналістів на Миколаївській броварні AB InBev Efes Україна
Екскурсія для журналістів на Миколаївській броварні AB InBev Efes Україна

Миколаївська броварня AB InBev Efes Україна провела екскурсію для журналістів, приурочену до Дня міста. У ролі екскурсоводів виступили директор броварні Юрій Ходячих і головний пивовар Микола Балабай.

Броварня компанії AB InBev Efes Україна ― це місце, де з'являються на світ улюблені багатьма бренди «Янтар», «Чернігівське» та «Рогань». А народжуються вони в результаті вдалого союзу європейського обладнання та української сировини. І все це ― за стародавніми рецептами, тому смак виходить справжній, насичений.

Журналісти охоче дегустували хмільний напій і вивчали всі етапи виробництва. Спочатку Микола Балабай провів усіх до варильного відділення. Тут фільтрують і варять подрібнену сировину, при цьому традиційні технології сусідять із найсучаснішими.

«Ми виробляємо легендарне пиво «Янтар», яке багато років є однією з візитних карток Миколаєва. Бренд і його окремі сорти були удостоєні численних нагород на міжнародних і національних виставках. Ми дуже пишаємося цими досягненнями та піклуємося про те, щоб смак нашого пива залишався незмінним»

— розповідає Юрій Ходячих, директор Миколаївської броварні AB InBev Efes Україна

Бродить пиво в спеціальних величезних ємностях ― танках, їх у броварні 24. Цікаво, що танки ці в сорочках.

«Дріжджова клітина ― живий організм, вона їсть поживні речовини, дихає киснем, розмножується, виділяє спирт і вуглекислоту. Весь цей процес супроводжується виділенням тепла. Щоб пиво не перебродило і не «згоріло», потрібні спеціальні сорочки охолодження»

— розповідає Микола Балабай, головний пивовар Миколаївської броварні AB InBev Efes Україна

Пиво, що перебродило, трохи «відпочиває» в спеціальному форфасному відділенні, а потім вирушає на упаковку і до покупців. Учасники екскурсії переконалися, що на всіх стадіях виробництва суворо стежать за якістю, безпекою й екологічністю пива.

Броварні вже 45 років. У складі компанії AB InBev Efes Україна виробництво зростає, вдосконалюється і радує своїх споживачів улюбленими та новими сортами пива. До речі, вже наступного року броварня зможе запросити всіх охочих покуштувати пиво своїх нових торгових марок, які варитимуться тут у зв'язку з об'єднанням AB InBev з компанією Anadolu Efes.