Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений лише користувачам, які досягли віку 18+

Введіть дату народження

© 2022 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

Компанія AB InBev Efes Україна виступить партнером InRestSummerFest 2019

19.06.2019


18-21 червня 2019 року на березі Чорного моря, в Миколаївській області, відбудеться 9-й Міжнародний фестиваль рестораторів InRestSummerFest. Учасниками заходу стануть понад 200 власників ресторанів, шеф-кухарів та інших представників сфери HoReCa. Партнером фестивалю виступить компанія AB InBev Efes Україна.

У рамках фестивалю головний пивовар AB InBev Efes Україна Микола Балабай проведе майстер-класи, під час яких розкриє секрети поєднання різних сортів пива з ресторанними стравами. Експерт також організує дегустацію, на якій гості зможуть скуштувати пиво брендів AB InBev Efes Україна разом з делікатесами, котрі якнайкраще пасують до того чи іншого сорту напою.

Наприклад, білий нефільтрований ель Hoegaarden чудово підходить до легких страв, тому до нього Микола Балабай радить ніжну вершкову закуску севіче. Corona Extra ідеально відтіняє смак гострих страв, тож учасники майстер-класу скуштують із цим пивом мексиканські смаколики. Світле пиво Stella Artois смакує зі стравами всіх кухонь світу, особливо європейської та японської, тому до нього подадуть традиційні сирні та рибні закуски. Микола Балабай також «підбере пару» для таких брендів компанії, як крафтове пиво «Хмелевус» та ель Goose Island IPA. Після майстер-класу гості будуть запрошені на дегустацію коктейлів на основі пива Corona.

«Ми дуже раді вкотре взяти участь у фестивалі InRestFest. Правильне поєднання страв і напоїв є одним із ключових завдань рестораторів, тому Микола Балабай розповість і продемонструє, як підібрати ідеальний сорт пива до ресторанних делікатесів.»

— говорить Надія Пилипчук, національний менеджер з розвитку кегового пива AB InBev Efes Україна

InRestFest проводиться двічі на рік — узимку та влітку. Уже протягом декількох років видання «Ресторатор», організатор заходу, запрошує представників гастрокультури з багатьох країн взяти участь у фестивалі. Учасники діляться секретами успішного керування ресторанним бізнесом, дегустують новинки ринку HoReCa та налагоджують корисні зв’язки.

Фестиваль InRestSummerFest 2019 проходитиме у сучасному готелі De La Vita на мальовничому курорті Коблеве в Миколаївській області. Гості заходу зможуть не лише збагатити професійний досвід, а й чудово провести час на морі.