Сайт містить контент тільки для користувачів, які досягли віку 18 +

Доступ на сайт дозволений тільки повнолітнім

Доступ на сайт дозволений лише користувачам, які досягли віку 18+

Введіть дату народження

© 2020 AB InBev Efes Ukraine. Заповнюючи цю форму, ви погоджуєтеся з Правилами користування сайтом і Політикою конфіденційності.


НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Лови настрій

Health warning Health warning

Компанія AB InBev Efes візьме участь у фестивалі рестораторів InRestWinterFest 2019

07.02.2019


19-22 лютого 2019 року у карпатському Яремче відбудеться 8-й фестиваль рестораторів InRestWinterFest 2019. Протягом трьох днів захід відвідають понад 150 учасників, серед яких власники ресторанів, шеф-кухарі, готельєри та інші експерти у сфері HoReCa.

Партнером заходу виступає компанія AB InBev Efes. Головний пивовар компанії Микола Балабай проведе низку майстер-класів і розповість, як підібрати правильний сорт пива до популярних ресторанних страв. На прикладі всім відомих брендів експерт продемонструє, з чим краще поєднувати світле та темне пиво. Так, до пшеничного світлого «Хмелевус Weiss» майстер запропонує гостям смажені курячі крильця у медовому соусі. Corona Extra найкраще смакує з гострими стравами, тому учасники майстер-класу скуштують разом із цим пивом тигрову креветку з м’яким сиром і чилі. До пшеничного елю Hoegaarden Микола Балабай підібрав легку закуску з ніжним смаком – канапе з норвезьким лососем і крем-сиром. Ель Goose Island IPA підходить до м’яса з гострим соусом, тому автор зробив вибір на користь свинячих медальйонів або пікантних німецьких ковбасок на грилі. Вершково-солодкуватий ель Leffe Brune чудово відтіняє смак десертів, тому до нього подадуть брауні.

«На жаль, в Україні все ще панує думка, що пиво смакує лише з традиційними «пивними» закусками. На своєму майстер-класі Микола Балабай продемонструє рестораторам, що пиво чудово поєднується з ресторанними стравами, щоб вони, у свою чергу, змогли розвивати пивну культуру у своїх закладах»

— коментує Надія Пилипчук, національний менеджер з розвитку кегового пива AB InBev Efes

Проведення фестивалю InRestFest уже стало доброю традицією для журналу «Ресторатор». Двічі на рік захід збирає спеціалістів ресторанної та гастрономічної сфери. Провідні спеціалісти індустрії HoReCa розповідатимуть про основні ресторанні та гастрономічні тренди: секрети складання десертного меню у ресторані, особливості успішного коктейльного меню та французькі елементи в сучасній casual-кухні. Гості зможуть відвідати дегустації нових продуктів для ринку HoReCa.

Для проведення зимового фестивалю організатори обрали комфортний готель ROMANTIK SPA HOTEL, де учасники зможуть не лише отримати нові професійні знання, а й добре відпочити.