Пиво і шоколад: як поєднувати?
19.07.2021
Пропонуємо пофантазувати щодо ідеальних поєднань пива та шоколаду. Деякі з них можуть бути неочевидними та навіть несподіваними, але, на диво, гармонійними.
Наприклад, чорний шоколад відмінно поєднується з IPA, молочний стане прекрасним доповненням до солодових лагерних сортів, а білий шоколад добре поєднується з пшеничним пивом.
З цієї теми компанія AB InBev Efes підготувала кілька цікавих фактів: ви знали, що шоколадне пиво зварили раніше, ніж винайшли сам шоколад або, що перед тим, як зробити ковток пива, потрібно дати час шоколаду трохи розтанути в роті?
Більше дивовижних фактів ви зможете дізнатися на освітній платформі HOPPY, де AB InBev Efes ділиться корисною інформацією про пиво, а також дає можливість у формі гри перевірити рівень знань користувачів.
Нещодавно додаток доповнився новим розділом HOPPY – «Пиво і Шоколад», в якому користувачі дізнаються несподівані подробиці та дивовижні факти про поєднання смаків пива і шоколаду. На платформі також з'явилася нова серія мінілекцій про гастрономічний дует.
Користувачі можуть:
- виконувати щоденні челенджі;
- отримувати ігрові «біркоїни» за правильні відповіді;
- знайомитися з цікавими фактами, історіями й навіть анекдотами для справжніх beer lovers.
Для співробітників компанії вже доступний додаток Hoppy by AB InBev для завантаження. Якщо облікового запису немає – використовуйте web-версію, переходьте за посиланням та реєструйтесь: https://hoppy.ab-inbev.com/web.
Дізнайтеся все про те, як гармонійно поєднувати, здавалося б, непоєднувані речі!